سفارش تبلیغ
صبا ویژن
گشاده رویی، دامِ دوستی است . [امام علی علیه السلام]
فریاد مظلوم
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» حامیانش هم کروبی را طرد کردند

همسر عطریانفر کروبی را به منزل راه نداد

همسر محمد عطریانفر عضو بازداشت شده حزب کارگزاران سازندگی مهدی کروبی را به منزل راه نداد.

به گزارش جهان، مهدی کروبی و میرحسین موسوی که با دیدارهای تبلیغاتی با خانواده زندانیان قصد بهره برداری سیاسی از این موضوع را دارند باواکنش تند خانواده محمد عطریانفر مواجه شدند.

براساس این گزارش، همسر عطریانفر در پاسخ به رایزنی نزدیکان میرحسین برای حضور درمنزل، به آنها می گوید " برخی سیاسیون در پناهگاه خود نشسته و هزینه اش را دیگران می دهند" و به همین دلیل آنها را به خانه خود راه نمی دهد.

همچنین، مهدی کروبی که قصد داشت به طور سرزده به خانه عطریانفر رفته و با خانواده اش دیدار کند به طور غیر منتظره ای با ممانعت همسر عطریانفر مواجه شده و عاقبت بدون هیچ نتیجه ای به خانه باز می گردد.

نظرات کاربران:


نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » محمد علی دوست پناهی ( سه شنبه 88/5/27 :: ساعت 7:5 صبح )
»» شهید دکتر حسن ا یت و ماجرای ترورش

ترور آیت برای تداوم خط نفاق

محمد مهدی اسلامی

سال 1379 بود که در سالروز شهادت دکتر حسن آیت، اولین تلاش خود را برای انتشار یادنامه ای برای او انجام دادم؛ در آن سال نه تنها اغلب همراهان دیروز او حاضر به مصاحبه نشدند، که برخی از آنها مرا به پرداختن به موضوعات دیگر راهنمایی می کردند تا دچار مشکل نگردم. این باقی ماندن نگرانی از او بعد از دو دهه برایم بسیار دور از انتظار بود. اما اینک چند صباحی است که "دکتر حسن آیت" مورد استقبال ویژه رسانه ها قرار گرفته است. اگرچه او به اصلی ترین مخالف "بنی صدر" شناخته می شود، ام او اصلی ترین مخالف "میرحسین موسوی" در زمان مطرح شدن وزارت خارجه اش نیز بوده است و همین تیزبینی او، که سالهای بعد گام به گام هشدارهای او جدی تر رخ نمود، بار دیگر نامش را پر آوازه نموده است.

آنچه دکتر سید حسن آیت را مطرح می ساخت، جریان شناسی و نفاق شناسی ویژه او در شرایط غبار آلود پس از انقلاب بود، آنچنان که فردی همچون احمد سلامتیان[1] نیز نه تنها در مجلس شورای اسلامی حضور داشت، بلکه به اعتبارنامه آیت اعتراض نمود تا فصلی تاریخی را به نمایش گذارد. آیت در ابتدای دفاعیات خود نیز به نیکی به این امر اشاره می کند "روزی که جناب آقای سلامیتان به اعتبارنامه من اعتراض کردند، بسیاری در داخل مجلس خندیدند و تعجب کردند و همین طور بسیاری در خارج از مجلس. من هم از خوشحالی که داشتم خندیدم ولی تعجب نکردم. خوشحال شدم برای اینکه به مصداق تعرف الاشیاء باضدادها من به ضدم شناخته می شدم. کسی که خواهیم دید در جبهه ملی دوم با شاپور بختیار و خسرو قشقایی چه در داخل و چه در خارج همکاری داشته است..."[2]

مخالفت سلامتیان با آیت شاید بیش از هر چیز از آن جهت بود که آیت، بنی صدر را به خوبی می شناخت. زیرا وی در دوران دانشجویی در رشته جامعه شناسی (در مقطع کارشناسی ارشد) با ابولحسن بنی صدر همکلاس بود و ریشه های فکری او را به خوبی می شناخت. این شناخت، البته بسیار بیشتر از شخص بنی صدر بود. او "در مورد رجال سیاسی و تاریخی معاصر ایران شناخت کاملی داشت به گونه‌ای که اگر کسی به ایشان معرفی می‌شد، بلافاصله سوابق فعالیت‌هایش در دوره‌های مجلس، موضع‌گیری‌ها، کتاب‌های نوشته شده، عضویت گروه‌ها و تمام جزئیات زندگی او را بیان می‌کرد. دوستان به علت حضورش در نهضت ملی شدن صنعت نفت و مطالعه تمام روزنامه‌های موافق و مخالف که قبل از سی‌ام تیرماه 1320 به بعد منتشر شده بود، از او به عنوان دائره‌المعارف رجال ایران یاد می‌کردند و این نشانگر مطالعه بسیار عمیق او در تاریخ معاصر ایران و حضور ذهن قوی وی بود. به همین دلیل اندیشه‌اش همیشه جلوتر از زمان حرکت می‌کرد و آینده‌نگر بود و نسبت به عملکرد افراد هشدار می‌داد. ایشان قبل از نامزدی ریاست جمهوری بنی‌صدر در نطقی که در مجلس در مورد قانون اساسی ایراد کرد، گفت: «آنهایی که قانون اساسی را قبول ندارند و آنهایی که رییس جمهوری را مترسک، در روزنامه قلمداد می‌کنند، همین‌جا خود را کاندید ریاست جمهوری خواهند کرد.» پیش‌بینی او بر اساس شناخت بود و اعتقاد داشت که جلوتر حرکت نمی‌کند بلکه کوشش می‌نماید تا زمینه لازم را برای بیان رهنمودهای امام به وجود بیاورد."[3]

شهید آیت اما نقطه مثبت دیگری نیز در کارنامه داشت که مسبب مخالفت هایی علنی با وی شد. او که عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان قانون اساسی بود، نقش مهمی در الحاق اصل ولایت فقیه به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران داشت، از این رو چندان دور از انتظار نبود که اشخاصی همچون بازرگان، مجتهد شبستری، سلامتیان، یدالله و عزت الله سحابی، صدر حاج سید جوادی و... به اعتبارنامه او رأی مخالف و افرادی همچون مقام معظم رهبری، آیت الله یزدی، عسگراولادی، شاهچراغی، پرورش، شهید دیالمه، شهید رجایی، آیت الله امامی کاشانی و... به او رأی موافق دهند.[4] البته علنی بودن رأی گیری با تقاضای خود شهید آیت انجام گردید زیرا معتقد بود آن جلسه مجلس، یک جلسه تاریخی است. از همین رو نیز البته برخی نفاق به خرج دادند، آنچنان که الویری که خود از رأی دهندگان موافق آیت بوده است، در علت رأی آوردن وی می گوید "طبیعی است وقتی فردی خود را طرفدار شدید ولایت فقیه معرفی می‌کند و منتقدین اصلی او در مجلس جناح موسوم به لیبرال‌ها بودند، افرادی که به شکل معمول با احتیاط و محافظه‌کاری عمل می‌کردند، ترجیح دادند که در رأی‌گیری شرکت نکنند. شاید اگر أای‌گیری غیر علنی بود، بسیاری از آن افرادی که در رأی‌گیری شرکت نکردند یا رأی ممتنع دادند به آقای دکتر آیت رأی منفی می‌دادند."[5]

یقین؛ عاملی بود تا سید حسن آیت بر امری که حق بود، اصرار کند، برایش مهم نبود چه تعدادی از وی حمایت می‌کنند یا مخالف او هستند، مقصودش بالا بردن سطح آگاهی جامعه و جلوگیری از به وجود آمدن جو مناسب برای دشمن جهت خدشه‌دار کردن چهره اصیل این انقلاب بود، به همین خاطر همیشه تذکر می‌داد که باید هوشیار باشیم تا نقشه‌های دشمنان عملی نشود و این درایت وی، هنگامی‌ که به عنوان یکی از اعضای اصلی مجلس خبرگان کار خود را آغاز کرد، به زیبایی نمایان شد. دکتر آیت در دفاع از ولایت می‌گفت: «ما ولایت فقیه را باید مثل سدی در مقابل نفوذ غرب‌گرایی در کشور به وجود بیاوریم.» وی با نگرش خاصی، مسئله فرماندهی کل قوا را جزء اختیارات ولی فقیه پیشنهاد کرد که همین امر نقش به سزایی در سرنوشت انقلاب ما داشت. او در این رابطه سخنرانی‌های زیادی در مجلس خبرگان در حضور بنی‌صدر و گروه مخالف انجام داد که هنوز سخنانش شاهد صادق حمایت مخلصانه او از ولایت فقیه است.

دکتر سید حسن آیت همیشه با مسایل اصولی برخورد می‌کرد، هیچگاه غیرمنطقی نبود و می‌کوشید مشکلات به صورت شخصی مطرح نشود و اگر با شخصی مخالفت داشت، آن را مخالف 2 جریان یا 2 خط فکری می‌دانست. با همین منطق بود که در تاریخ 14 تیر 1360، در مخالفت با وزارت خارجه میرحسین موسوی در مجلس شورای اسلامی که تنها یک هفته بعد از انفجار حزب جمهوری اسلامی صورت گرفت، چنین گفت: «...‌در این شرایط حساس،‌ در این شرایطی که ملت هم عزادار است و هم دچار موفقیت‌هایی شده است، نمی خواستم صحبت کنم اما در محظور بودم... اگر ایشان الآن هم به این سئوال من پاسخ بگویند، شاید مسئله حل شده است که آیا ایشان مصدقِ امام را قبول دارند که امام می فرمایند مصدق به اسلام سیلی زد،‌ مصدق مسلم نبود، در زمان مصدق به جشم سگ عینک زدند و روی آن نوشته آیت الله... یا مصدق سرمقاله 28 تیر 1358 و 14 اسفند 1358و مقاله اخیری که تحت عنوان "خیابان مصدق" نوشتند؟ ...مطلب زیاد است ولی شرایط کنونی را من مناسب برای طرح این مسائل نمی دانم ولی این سئوال را دلم می خواهد که ایشان صریحاً جواب بدهند.» البته او گویا اسناد دیگری نیز در خصوص عدم صلاحیت موسوی داشته است که در لحظه شهادت نیز برخی سخن از همراه بودن اسنادی در این ارتباط، می گویند. این مصداق به خوبی بیانگر صراحت او با جریان های انحرافی حتی در لحظاتی همچون روزهای پس از هفتم تیر است.

شهید دکتر حسن آیت که از همان ابتدا عضو شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی‌ ایران و عهده‌دار سمت دبیری سیاسی در این حزب شد، سرانجام مزد پایمردی های خود را گرفت و ساعت 8 صبح روز چهارشنبه ?? مرداد ????، در مقابل منزلش در یکی از کوچه‌های نارمک تهران، با شلیک 60 گلوله به شهادت رسید. هاشمی رفسنجانی در مقدمه ای که بر کتاب "درس‌هایی از تاریخ سیاسی ایران" شهید آیت نوشته است، خاطر نشان می‌کند که "از اینکه آیت از فاجعه انفجار حزب جمهوری اسلامی جان سالم به‌در برد، دشمن سخت ناراضی بود و بالاخره با گذاشتن نیروی کافی، توطئه جنایت بار ترور ایشان را در چهاردهم مردادماه 1360 اجرا کردند."

شهادت آیت در کمتر از 40 روز پس از انفجار حزب جمهوری و با شلیک 60 گلوله به سوی او، اگرچه نشانگر کینه دشمنان نسبت به او است؛ اما با توجه به فرار بنی صدر 7 روز پیش از این ترور و شکست شورش منافقین، خبر از رازی دیگر نیز دارد و آن اینکه باقی ماندن آیت، مانع جدی برای حرکت‌های انحرافی دیگری که استکبار به آنها دل بسته بود، می‌گردید.

--------------------------------------------------------------------------------

[1] نزدیک‌ترین نماینده مجلس به بنی صدر که سخنرانی‌های جنجالی در حمایت از او داشت و با فرار بنی صدر، او نیز به فرانسه گریخت و اکنون از چهره های رسانه‌ای ضد انقلاب است.

[2] درس‌هایی از تاریخ سیاسی ایران، حزب جمهوری اسلامی ایران، چاپ نخست، مرداد 1363، صفحه 58

[3] مصاحبه دکتر عبدالله جاسبی، سایت هابیلیان

[4] درس‌هایی از تاریخ سیاسی ایران، همان، صفحه 76

[5] - شهروند امروز، شماره 59،‌ 27 خرداد 1387، صفحه 65

نظرات کاربران:


نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » محمد علی دوست پناهی ( سه شنبه 88/5/27 :: ساعت 7:0 صبح )
»» هتاکی صانعی به ئیس جمهور !!!

هتاکی بی‌شرمانه صانعی به رئیس‌جمهور/ مدعی‌العموم حق سکوت ندارد

در دنیای امروز که حتی خصوصی‌ترین رفتارها و اظهارات شخصیت‌ها نیز از تیررس رسانه‌های اینترنتی، صوتی و تصویری در امان نیست، هر روز اخبار تأمل‌برانگیز، شگفت‌آور، ترسناک و گاه خنده‌آوری از اظهارات و مواضع افراد شناخته شده، فضای رسانه‌ای موجود را در می‌نوردد و چشم‌ها و گوش‌های بسیاری را به خود متوجه می‌سازد.

این موضوع بویژه در ایام پس از انتخابات ریاست‌جمهوری دهم در ایران، مصادیق زیادی یافت و طی آن بارها مواضع و سخنان شخصیت‌های مختلف بر صدر رسانه‌ها قرار گرفت و موجی از واکنش‌ها را برانگیخت.

این بار اما نوبت به شیخ یوسف صانعی رسیده تا از نردبان مطالب سایت‌های خبری و دیگر رسانه‌ها بالا رود و بر قله آن‌ها بنشیند.

البته صانعی در جریان آشوب‌هایی پس از انتخابات نیز، چندین بار به مدد بیانیه‌هایی که در حمایت از میرحسین موسوی، مهدی کروبی و آشوبگران معترض و مخالفت با احمدی‌نژاد منتشر کرد، به خبر اول رسانه‌ها به‌ویژه رسانه‌های بیگانه تبدیل شده بود.

این روند اما، ادامه یافت و رسانه‌های خبری پرده دیگری از "کینه" شیخ یوسف را از رئیس جمهور دهم، افشا کردند.

بر این اساس، صانعی که در هفته‌های گذشته بارها در حمایت از آشوبگران، نظام را متهم کرده و تلویحاً شخصیت‌های انقلابی را مورد اهانت قرار داده بود، اخیرا نیز در اقدامی عجیب احمدی‌نژاد را "حرامزاده" خواند.

وی که خود را "مرجع تقلید" می‌خواند، در جمع تعدادی از روحانیون هم‌نظرش در گرگان، با اشاره به مراسم تحلیف رئیس جمهوری در مجلس گفت: "در مجلس در مقابل قرآن به خدا سوگند می‌خورند، این هم کفاره داره هم حنثش معصیت کبیره است. اون وقت چطور روز از نو روزی از نو؟ این از حرومزادگیشه دروغ میگه! والا امام زمان رو می‌بینه".

اهانت بی‌سابقه و تعجب‌برانگیز صانعی به رئیس جمهور کشور که حدود دو ماه پیش با کسب بیش از24،5 میلیون رای، بار دیگر از مردم ایران رای اعتماد گرفته،در حالی منتشر می شود که فیلم این فحاشی اکنون در خروجی سایت های مخالف نظام در دسترس است با این وصف، برای یوسف صانعی ممکن نیست تا با تکذیب صوری شانه از بار مسئولیت بیان چنین سخنان مجرمانه ای خالی کند.

البته این فحاشی‌ علاوه بر اینکه مفهوم ادعاهای صانعی و کاندیدای محبوبش را درباره "اخلاق‌مداری" و "ادب" بر همگان روشن ساخت، جایگاه این شیخ را در میان علما و مراجع قم نیز بیش از پیش افشا کرد.

صانعی که نقش پررنگی در همراهی موسوی برای ادامه آشوب‌ها و گسترش دامنه آن‌ها ایفا کرده، حتی از سوی رسانه‌های ضد ایرانی بیگانه با عنوان "آیت‌الله العظمی" یاد می‌شود تا بدین وسیله به سخنان و ادعاهای وی جنبه واقعی بخشیده شود.

ادعاهایی صانعی با درخواست موسوی و با تاکید بر "تقلب" کلید خورد اما پس از آنکه هیچ سند و دلیلی برای اثبات آن وجود نداشت، اکنون وارد فاز اتهام‌زنی و اهانت به نظام و منتخبان ملت ایران شده، به گونه‌ای که دست از ادب و نزاکت و منطق شسته و بدون دلیل روی به فحاشی به بالاترین مقام اجرایی آورده است.

اما نکته‌ی روشنی که بعید است صانعی با توجه به ادعایش مبنی بر مرجع تقلید بودن از آن بی‌خبر باشد، مجازات شرعی و قانونی اتهامی است که او به احمدی‌نژاد وارد ساخته است.

البته شاید او انتظار افشای این فحاشی‌‌ها را به منتخب مردم ایران نداشته اما به هر روی با انتشار فیل صوتی چنین سخنانی هرگونه شکایتی از او مستوجب حد خواهد بود.

طبق قانون مجازات اسلامی هر کسی اتهامی را به شخص دیگری نسبت دهد و نتواند صحت این انتساب را ثابت کند، اگر مستوجب حد نباشد، به یک ماه تا یک سال حبس و تا ?? ضربه شلاق یا یکى از آنها حسب مورد محکوم خواهد شد.

اما ماجرای اظهارنظرهایی که شامل حدود و تعزیرات می‌شود، به شیخ یوسف خلاصه نمی‌شود.

مهدی کروبی نیز اخیرا در نامه‌ای به هاشمی رفسنجانی بدون ذکر نام قربانیان و متجاوزان ادعایی و حتی یک سند، به صراحت مدعی تجاوز جنسی به زندانیان پسر و دختر شده بود که پس از تحقیق مسئولان کذب بودن آن آشکار شد.

به نظر می رسد اظهارات کروبی نیز همچون صانعی شامل این حکم اسلامی می‌شود چرا که "اگر کسی به یک مؤمن یا مؤمنه نسبت فحشا بدهد و نتواند آن را با 4 شاهد اثبات کند، اولاً این شخص گناهگار و فاسق است مگر اینکه توبه کند، ثانیاً باید 80 ضربه شلاق بخورد."

ادعایی مشابه آنچه کروبی عنوان کرد، پیش از انتخابات از سوی محمدباقر قالیباف نیز مطرح شد، تا حکم اسلامی مذکور او را هم در بر بگیرد.

شهردار تهران و کاندیدای بالقوه تمام انتخابات‌ها، در جمع ستادهای انتخاباتی‌اش به صراحت یکی از وزرای دولت نهم را بدون ذکر نام مشروب‌خوار، وزیر دیگر را دارای مفاسد و در نهایت مشایی، معاون وقت رئیس جمهور و همسرش را منافق خوانده بود.

این اظهارات قالیباف اگر چه از سوی شهرداری تهران مخدوش اعلام شد اما انتشار فایل صوتی آن در اینترنت شبهات را درباره انتساب این سخنان مجرمانه از بین برد.

در این میان احمدی‌نژاد که در دوره چهارساله مسوولیتش در دولت نهم آماج حملات به ظاهر انتقادی قرار می گرفت،‌ طی هفته‌های پیش و پس از انتخابات هدف فحاشی‌ و تهمت‌ها شگفت‌آوری قرار گرفته است.

با این حال احمدی نژاد تاکنون موضع خاصی علیه سخنان مجرمانه صانعی اتخاذ نکرده و تاکنون حتی از حق خود برای انجام یک شکایت معمولی نیز گذشته است.منبع رجانیوز

نظرات کاربران:



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » محمد علی دوست پناهی ( سه شنبه 88/5/27 :: ساعت 6:54 صبح )
»» متن کامل سخنان ایت الله مصضباح یزدی در مورد حوادث اخیر

متن کامل سخنان اخیر آیت‌الله مصباح یزدی
چه زمانی اطاعت از رئیس‌جمهور، مجلس و سایر نهادها، اطاعت از خدا محسوب می‌شود؟

انتشار ناقص سخنان آیت‌الله مصباح یزدی در رسانه‌ها پیرامون مشروعیت دولت با تنفیذ ولایت فقیه و سپس مجاز شدن به اطاعت از آن دولت، محل بحث و نوشته‌های زیادی شد.

به گزارش رجانیوز، این تحلیل‌ها در حالی بیان و نوشته می‌شد که رسانه‌ای به سراغ اصل سخنان رئیس مؤسسه امام خمینی(ره) نرفت تا اصل سخنان و مبنای منطقی استاد را از این نقل جویا شود.

 آیت‌الله مصباح هفته گذشته در حضور جمعی از بسیجیان، هنرمندان و اعضای حزب مؤتلفه اسلامی به نکاتی در خصوص جریانات پس از انتخابات و قصد آگاهانه برخی افراد و جریانات برای حذف یا تضعیف ولایت فقیه اشاره کردند که متن کامل این سخنرانی در ادامه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضور عزیزان، بسیجیان هنرمند و عزیزان مؤتلفه اسلامی و دیگر عزیزان را خوش‌آمد عرض می کنم.

به چند نکته اشاره می کنم بعضی از اینها به کسانی که شرکت ندارند، ارتباط پیدا می کند و برخی هم نکاتی است که به حضار گرامی ارتباط دارد.

آن نکته عامی که به خصوص در این ایام بیشتر در خور توجه و اهتمام است، آن را مقدمتا عرض می کنم و عرایضم را با اشاره به یک جمله از خطبه 216 نهج البلاغه شروع می کنم،‌ امیدوارم از برکت انوار کلمات اهل بیت، دل‌های همه ما روشن شود و به مسئولیت‌های مهمی که در این عصر داریم در قشرها و پست‌های مختلف بیشتر توجه کنیم و از خداوند بخواهیم ما را یاری کند.

آن خطبه ای که عرض کردم، خطبه ای است که امیرالمومنین در صفین ایراد فرمودند، صفین جنگی طولانی بود که بین اصحاب امیرالمؤمنین و حاکم شام، معاویه و یارانش اتفاق افتاد و یکی از خونین‌ترین جنگ‌ها بود که نهایتاً در اثر شیطنت‌های عمروعاص از یک طرف و ساده‌لوحی برخی از یاران امیرالمؤمنین از طرف دیگر، آن طور که باید و شاید این جنگ به نفع لشکر حق تمام نشد و خساراتی برای اصحاب امیرالمؤمنین به بار آورد که بعد هم منشأ اختلاف در سپاه امیرالمؤمنین شد. خوارج هم از همان جنگ چهره خود را نمایان کردند. نکته مهم این است که آنچه در واقع این جنگ را با ناکامی مواجه کرد و بعد هم منشأ اختلاف‌های زیادی شد و خوارج را به وجود آورد و جنگ نهروان و بعد هم شهادت حضرت علی و غیره شد، آنچه نقطه اصلی این شکست‌ها بود، امیرالمؤمنین در این خطبه به آن اشاره می فرماید، اگر این خطبه، جای خود را باز کرده بود و شنوندگان درست درک و مضامین را درک کرده بودند، سرنوشت جنگ صفین و سرنوشت اسلام عوض می‌شد، حضرت علی(ع)، نقش خودشان را ایفا کردند، راهنمایی‌ها را کردند ولی مردم آمادگی کافی برای دریافت آن نکته و عمل به آن نداشتند، نظیرش هم زیاد اتفاق افتاده، پیامبر هم در غدیر نقش خودشان را به خوبی ایفا کردند اما مردم آمادگی نداشتند که استفاده کنند، به‌طوری که بعد از بیعتی که با امیرالمؤمنین کردند، 70 روز بعد فراموش کردند.

عزیزانی که اهل مطالعه هستند، من توصیه می کنم خطبه 216 نهج البلاغه را که نکات سرنوشت سازی در آن بیان شده و فلسفه حقوق اسلامی در آن جا تبیین شده و مهمترین مسایل فلسفه و حقوق امیرالمؤمنین در بیاناتشان اشاره فرمودند، رمز پیروزی امت‌ها در این خطبه آمده است.

آن جمله ای که در میان همه این خطبه انتخاب کردم،‌ برای توجه دادن به نکته ای است که برای بسیاری از ما مورد غفلت واقع می شود، حضرت در ابتدای خطبه اشاره می کنند که اصولاً حق از کجا پیدا می شود و به مطلبی اشاره می کنند که در هیچ‌یک از مکاتب فلسفه و حقوق درست تبیین نشده،‌ ایشان می فرمایند حق از جایی پیدا می‌شود که کسی مالک چیزی باشد، اختیارش را داشته باشد، همه هستی مملوک خداست، هر کس هرچه دارد، از خداست، ریشه همه حقوق از خدای متعال است و اولین حقی هم که در عالم شکل می گیرد، حق خدا بر بندگان است ولی خدای متعال از باب لطف و عنایتی که به بندگان دارد، حق را یک‌طرفه قرار نداده و فرموده من بر شما حقی دارم و شما هم بر من حقی دارید، حق من بر بندگانم این است که اطاعت کنند،‌ حق آنها هم این است که پاداش درخوری به آنها عطا کنم.

بعد از حق خدا نوبت به این می رسد که خدا حقی بر بندگان، بعضی بر بعضی دیگر قرار داده است، چون همه بندگان خدا هستند و اگر حقی هم داشته باشند، خدا آن حق را به آن‌ها می دهد،‌ پس هر بنده ای هم که حقی دارد، خدا به او داده، مثل حقی که پدر بر پسر دارد، حقی که همسایه بر همسایه دارد، حقوقی است که بندگان به هم دارند اما این حقوق را خدا برای بندگان قرار داده است، همه هستی از خداست و هر چه از لوازم هستی است، از خداست. این در مقدمه خطبه آمده است تا اینکه می رسد به اینجا‌، از حق خدا که اصل حقوق است، بگذریم،‌ بزرگ‌ترین حقی که خدا برای یک انسان نسبت به انسان دیگر قرار داده است، حقی است که والی بر مردم و مردم بر والی دارند که متقابل است،‌ حقی که سرپرست جامعه بر جامعه دارد و بالعکس. این بالاترین حقی است که خدا برای انسانی نسبت به انسان دیگر قرار داده است، چرا این را عرض کردم، ما در این جمعی که هستیم و در این زمانی که هستیم،‌ همه چیز گویای این است که ما در یک محیط دینی و در یک فضای فرهنگ اسلامی داریم، با هم گفت‌وگو می کنیم، در چنین فضایی لزومی ندارد، ما از حقانیت اسلامی صحبت کنیم، بسیج بر همین اساس شکل گرفته که در جامعه اسلامی بتواند سهم بیشتری در اجرای ارزش‌های اسلامی داشته باشد.

هنرمندان آن بخشی که به عهده گرفتند، در حوزه کاری خودشان این تعهد را دارند که این ارزش‌ها را در حوزه کاری خود پیاده کنند تا اسلام در آنجا بیشتر جلوه کند،‌ بنابراین از اسلام صحبت کردن برای کسانی که خود را آماده احیای ارزش‌های اسلامی کردند، ضرورتی ندارد، آنچه مهم است این است که ما آنچه از اسلام به ذهنمان می رسد، چیست، در گفت‌وگوهای روزانه خود می گوییم فلانی آدم متدین و دین‌داری است، آنچه به ذهن می آید، این است که نمازخوان است، در مراسم عزاداری شرکت می کند، اهل هیئت است، زیارت می رود، یک مقدار بیشتر ظواهر دینی هم دارد، یک مقدار عمیق‌تر مستحباتی را هم در زندگی رعایت می کند،‌ حالا من این سؤال را می کنم که هیچ پیش آمده که وقتی می‌گوییم فلان کس دیندار است، یعنی از حاکم اسلامی بیشتر حمایت و اطاعت می کند،‌ آیا این هم به ذهن ما می آید؟ یا نه، آن یک مسئله اجتماعی است؟ یعنی فرهنگی که در طول قرن‌ها در جامعه ما رواج پیدا کرده، فرهنگ دینی ما فرهنگ فردی است، من نمازم را بخوانم، روزه بگیرم،‌ دروغ نگویم و غیره، دین را این ها می دانیم، اما اینکه جزء فرهنگ دینی من این باشد که وظایف سیاسی را درست انجام دهم، خیلی دور از ذهن ما است،‌ تا قبل از انقلاب این نه تنها دور از محیط دینی بود،‌ اصلاً مغایر با دین‌داری شمرده می‌شد.

حضرت امام(ره) اشاره می‌کنند که زمانی که می‌خواستند از کسی تعریف کنند که آدم دین‌داری است، ضدش این بود که می گفتند آدم سیاسی است، یعنی آدم بی‌تقوایی است، معنایش این بود که مسایل اجتماعی ربطی به دین ندارد، در اعصار ما کسی که این مطلب مهم را مطرح کرد، مرحوم مدرس بود که گفت سیاست ما عین دیانت ماست و کسی که به این شعار جامه عمل پوشاند، حضرت امام رضوان‌الله علیه بود، که با زحمت زیادی سخنرانی‌ها، نوشته‌ها،‌ بیانیه‌ها و غیره،‌ حدود 15 سال زحمت کشیده شد تا این اصل قرار داده شود که وظایف سیاسی ما جزیی از دین است که بر همین اساس انقلاب ما شکل گرفت و به‌عنوان انقلاب اسلامی در عالم تحقق پیدا کرد. انقلاب، یک پدید سیاسی- اجتماعی است، این پسوند اسلامی برای همین منظور است ولی قبلاً اینطوری نبود، الآن هم بعد از گذشت 30 سال از انقلاب هنوز در برخی اقشار جامعه ما این مطلب آن طور که باید و شاید جا نیفتاده است،‌ هنوز هم مسایل دینی را یک دسته و مسایل سیاسی را حاشیه دین می دانیم که با نقطه چین به دین وصلش می کنیم، در صورتی که امیرالمؤمنین می فرماید عظیم‌ترین حقی که خدا برای انسان ها نسبت به هم قرار داده است، حقی است که مسئول جامعه بر مردم و مردم بر او دارند که بالاترین رکن دین است. مسلمان نمی تواند از این مسئله شانه خالی کند،‌ خدا انشاءالله ساعت به ساعت بر درجات امام بیفزاید که بخش عظیمی از دین را احیا کرد،‌ چون اینها فراموش شده بود، یعنی نیمی از دین را حضرت امام احیا کردند، این درست نقطه یک گرایشی است که در عالم وجود دارد و به‌خصوص بعد از پیروزی انقلاب عوامل مختلفی سعی کردند این را رواج دهند و گاهی رنگ علمی هم به آن بدهند،‌ علاوه بر آهنگ فلسفی که دارد و آن مسئله سکولاریسم است، یعنی مسایل سیاسی و اجتماعی که باید جزیی از دین باشد، جدای از آن است، آن گرایش، سکولاریسم نام دارد، حالا تعبیر به این جهانی و عرفی بودن و غیره می کنند، می گویند دین برای آن جهان است و مسایل سیاسی این جهانی است، گاهی هم برای اینکه دین‌داران را از این کار برکنار بدارند، می گویند مسایل سیاسی آلودگی دارد،‌ دین‌داری باید پاک و مقدس باشد، خوب اگر صحبت از پلیدی و زشتی هست، در مسایل فردی هم پلیدی و زشتی وجود دارد. کسانی ممکن است ظاهر دین را با پلیدی توأم کنند، مثل خرافات و عرفان‌های کاذب که پلید و زشت است، همان‌طور که در امور معنوی حق و باطلی وجود دارد و دین صحیح و باطل وجود دارد، در مسایل اجتماعی هم همین‌طور است، سیاست حقی وجود دارد که آن سیاست امیرالمؤمنین است، سیاست باطلی هم وجود دارد که برای منافع شخصی‌اشان می‌خواهند کار کنند، اگر سیاست پلید می شود، گناه سیاست نیست، بلکه گناه سیاست‌بازان است، کما اینکه ریاکاری یا خرافه‌گرایی و شیادی، گناه دین نیست بلکه گناه این حقه‌بازها است که به جای صفا و معنویت، خرافات را جانشین می کنند، اگر سیاست به معنای مدیریت جامعه و دخالت در سرنوشت جامعه اسلامی است، این بخش عظیمی از دین است، "و من اعظم تلک الحقوق" به تعبیر امیرالمؤمنین است.

در این زمان، همه اقشار مواجه هستیم با یک فتنه عظیم شیطانی برای اینکه ما را از رهبری الهی و آن حقی که خدا برای ما قرار داده جدا کند، شما الحمدلله همه هوشمند هستید و باز به فضل انقلاب اسلامی همه مردم ما سیاستمدار شده اند، امروز اگر بگوییم در دنیا هیچ ملتی درک سیاسی‌اش به اندازه ملت ایران نیست، گزاف نگفته ایم، بچه های کوچک هم مسایل سیاسی را خوب درک می کنید، شما خوب درک می کنید که این شرایطی که اخیراً اتفاق افتاد، آن روح واحدی که در اینها بود، -حالا از هر جایی که آب می خورد، من نمی خواهم قضاوت کنم، چون خود شما بهتر می دانید سلسله جنبان این قضایا چه بود، هر که بود-، برای آن بود که مسئله ولایت فقیه خرد شود، آنچه روح انقلاب اسلامی است،‌ آنچه مشخصه این حکومت است که در همه عالم، این حکومت به‌عنوان حکومت ولایت فقیه شناخته می شود،‌ می خواستند این را بگیرند،‌ اگر بشود حذفش کنند و اگر هم نشد، با تغییر قانون اساسی و اینها تضعیفش کنند، مسئله این بود، حالا چه کسانی آگاهانه در این کار دخالت کردند و چه کسانی فریب خوردند و اشتباه کردند، بنده قاضی نیستم که قضاوت کنم، اما به هر حال هرچه بود، نقشه اصلی جناب شیطان که رئیس اصلی همه اینها بود، این بود که آنچه رکن نظام اسلامی است که باعث شده این کشور عزت پیدا کند و ملت‌های دیگر این را به خود جلب کند، این مسئله است.

قوام این کشور به این است که این مردم اطاعت رهبرشان را، اطاعت از خدا می دانند، چون دین با سیاست توأم است، وقتی امام می فرماید جبهه ها را پر کنید، مردم همچون نماز خواندن این را واجب می دانند، وقتی می فرماید مصوبات حکومت‌های اسلامی واجب الاطاعة است، مردم آن را همچون امری واجب می پذیرند،‌ آنچه رمز پیروزی این انقلاب بود، این بود که مردم اطاعت از رهبر این حکومت را همچون اطاعت از خدا برای خود می پنداشتند، محبت این حکومت را محبت خدا می دانند، همان پیامبر فرمود اجر رسالت پیامبر، محبت اهل بیت است، اجر قیام و انقلاب امام،‌ محبت جانشین اوست‌، ‌این است که مردم را آن‌چنان با رهبرشان جوش می دهد که از هم انفکاک ناپذیر هستند.

یکی از آرزوهای مردم در اقشار مختلف این است که رهبرشان را ببینند، کجای عالم چنین چیزی را سراغ دارید؟ و این نیست چون که او را جانشین امام زمان می دانند، دیدن ایشان را همچون دیدن امام زمان می دانند، البته نه اینکه خود ایشان، بلکه پرتویی از وجود مقدس امام زمان را با دیدن ولی فقیه می بینند، امام رحمة الله می فرمود جان من، فدای خاک پای امام زمان، روحی لتراب مقدمه الفداه، مقام امام زمان را با کسی نمی توان مقایسه کرد اما این یک پرتویی است از ایشان، این رمز پیروزی و رمز پیشرفت و دوام در مقابل همه توطئه هاست که این را می خواهند بگیرد، خوب هم درک کردند و تشخیص دادند، متأسفانه در درون جامعه ما آن طور که باید و شاید به این مسئله توجه نشده و نمی شود، عموم مردم ما،‌ همین مردمی که نماز خوان و مسجدی و متدین هستند، این چیزها را خوب درک می کنند،‌ اما خواصی که مسئولیت پذیر هستند در پست‌های مختلف، آنها خیلی باورشان این نیست، آنها خیال می کنند که رهبر هم همچون رئیس‌جمهور است، این یک جور پست است و آن هم یک جور دیگر،‌‌ چندان هم فرقی ندارد، همان‌طور که انتخاباتی می شود و زد و خورد می شود،‌ آن هم همینطور است، فرقی نمی کند،‌ یک عده طرفدارشان هستند و یک عده نیستند،‌ در صورتی که ماهیت این دو با هم تفاوت ماهوی دارد، آن یک رهبر دینی و جانشین امام زمان دارد و آن دیگری، نماینده ای که مردم انتخابش کردند. این دو با هم خیلی تفاوت دارد،‌ بله رئیس‌جمهور وقتی از طرف ولی فقیه نصب شد، می شود عامل او، و آن پرتوی قداستی که او دارد، بر این هم می تابد، وقتی شد رئیس‌جمهوری اسلامی،‌ حکمش را از رهبر یعنی از جانشین امام دریافت کرد، آن قداست بر این هم می تابد، آن وقت اطاعت رئیس‌جمهور، اطاعت مجلس و سایر نهادهای قانونی هم می شود اطاعت خدا،‌ اما حساب رهبر جداست،‌ اطاعت از ایشان اطاعت از امام زمان و خداست، مردم برای او مقامی قائل هستند که گویا از لب‌های ایشان شنیده اند که او نایب من است. البته چنین چیزی نیست چون نصب،‌ نصب عام است، یعنی گفتند در زمان غیبت، کسانی که واجد این شرایط هستند، از طرف امام زمان نیابت دارند،‌ شخص تعیین نشده،‌ اما بعد از اینکه خبرگان تأیید کردند که بهترین شخص در خور این مقام، فلان شخص است،‌ مصداق این تعریف تأیید می شود،‌ به هر حال "من اعظم تلک الحقوق" والی خطبه امیرالمؤمنین، همان رهبری است که ما امروز از او یاد می کنیم،‌ در اول خطبه هم همین است که حقی که من به شما دارم،‌ آن نکته ای که من خواستم در این مقدمه عرض کنم، این است که عزیزان ما توجه بیشتر به این مسئله داشته باشید که دین‌داری فقط نماز خواندن نیست،‌ اطاعت از رهبر شرعی و قانونی، این هم جزء دین ماست،‌ من نمی گویم، بلکه امیرالمؤمنین می فرماید،‌ بالاترین حق،‌ همین حق است،‌ مردم هم حق دارند،‌ مردم حقشان این است که رهبر تمام توانش را صرف اجرای احکام اسلامی و رفع نیازهای مردم کند،‌ اگر کوتاهی کند، حق مردم را ادا نکرده است،‌ اگر به جای اینکه شبها و روزهایش را صرف این کند که ببیند مصلحت مردم چه چیزی را اقتضا می کند،‌ در روابط بین الملل چه چیزی اقتضا می کند،‌ حتی برود سفر زیارتی و به این نیاز مردم رسیدگی نکند، مسئول است،‌ و اگر بدانیم که هرچه فکر کنیم، کم است،‌ خدا چه نعمتی را به ما داده که بعد از هزاران سال تاریخی که داریم از تاریخ خودمان و اسلام،‌ بگردیم، در حکامی که در کشورهای اسلامی و غیراسلامی بوده اند،‌ چنین رهبری با چنین جامعیت نمی یابیم.

یک کسانی خوب بود تحقیق می کردند و یک بیوگرافی از حکام و سلاطین عالم می گرفتند یک مقایسه می کردند با امام و جانشین ایشان، بگویند آنها چه بودند و اینها چه جور دلسوزی کردند،‌ چه بلاهایی را آنها به جان مردم وارد کردند و اینها چه بلاهایی را به جان خود خریدند،‌ چه مشکلاتی را با فکر و فداکاری حل کردند،‌ ای کاش می شد چنین بحث های مقایسه ای انجام می گرفت تا فرق این عزیزان با حکام دیگر مشخص می شد،‌ خدا انشاءالله به ما توفیق دهد که اینها را بشناسیم تا وظیفه‌امان نسبت به آنها را به خوبی انجام دهیم، به هر حال این وظیفه ای است که همه ما اعم از روحانی،‌ غیر روحانی، بسیجی و غیر بسیجی،‌ خواهران و مردم و همه بر عهده داریم.

حالا اگر فرصت کردید، این خطبه را کامل خواندید، نکته های عظیمی در آن پیدا می کنید، ممکن است مثلاً شما به ذهنتان بیاید که پست رهبری در افق بالایی است و کسانی می توانند به آنها کمک کنند که همطراز خودشان باشند، فرض کنید وزرا می توانند به رئیس‌جمهور کمک کنند، علما و مراجع می توانند به رهبر کمک کنند، در دنباله خطبه داریم که در عالم هیچ کسی نیست که نتواند به رهبر جامعه اسلامی کمک کند، همه می توانند، کوچک و بزرگ و هیچ کس مستثنی نیست در این که این حق را ادا کنند،‌ مثلاً کسانی در قوای نظامی، مجریه،‌ مقننه، قضائیه و غیره فکر کنند اینها دارند به وظایف‌اشان عمل می کنند، ما دیگر چه کاره ایم،‌ من طلبه ، هنرمند، دانشجو،‌ ما چه کار به مسئولین کشور داریم، اگر چنین چیزی به فکر کسی بیاید، امیرالمؤمنین در همین خطبه پاسخ آنها را داده است،‌ که هیچ کس کوچک‌تر از این نیست که بتواند به حاکم اسلامی کمک کند،‌ همه این عظمت را دارند که کمک کنند وباید هم کمک کنند،. حاکم اسلامی هر کس باشد، بزرگتر از آن نیست که بزرگتر از کمک مردم باشد،‌ هر کس در هر حدی باشد، به کوچک‌ترین افراد جامعه نیاز دارد، یعنی هیچ مسلمانی نباید خودش را نسبت به مسایل اجتماعی معاف بداند، کلکم راع و کلکم مسئول.

نتیجه ای که می خواهم عرض کنم به خصوص برای هنرمندان حاضر در این مجلس، این است که ما فراموش نکنیم که هنری که ما در جامعه اسلامی داریم،‌ مثل هنر برای هنر نیست، برای خدمت حق و مردم است، برای احقاق حقوق مردم است. برای سرکوب باطل و مبارزه با فساد از خود هنرمند مسئول است. یکی از مسئولیت‌های هنرمند این است که در جهت تقویت رهبر جامعه اسلامی تلاش کند،‌ با هنر خودش، چون زبان هنر از هر زبانی گویاتر است، چون زبانی بین المللی است، کدام زبان است که چنین گستره ای داشته باشد، هر بی سوادی هم درک می کند،‌ تأثیر این زبان هم در عمق جان مردم است، بهترین واعظ سخنرانی می کند ولی شاید اثری نداشته باشد، اما شاید در هیچ جامعه ای نتوان پیدا کرد که یک قشری تحت تأثیر هنر نباشند، و این مسئولیت هنرمند را بالا می برد، آنچه خواستم تأکید کنم وظیفه ای است که در برابر رهبر جامعه دارید، که باید از هنر برای ادای این حق استفاده کنید،‌ همه باید این حق را ادا کنند، این یک مطلبی راجع به همه کسانی که مخاطب این سخنان هستند، چه در این مجلس و چه فراتر از این مجلس،‌ این نکته دیگر که ما باید به آن توجه کنیم آن است که بسیاری از مزایای انسانی و مهارت‌های انسانی در اثر شرایط نامناسب فرهنگی گاهی تأثیر عکس دارد، همانطور که می دانید در هر عامل طبیعی،‌ تاثیر بر ظرفیت خاص،‌ مقدار خاص و شرایط خاص دارد، مثال ساده داروها هستند که با یک دوز خاصی شفا بخش ولی بیشتر سم است، همه چیز در این عالم در یک قالب خاصی اثر می بخشد، اگر این حدود در آن رعایت نشد‌، نه تنها اثر مطلوب ندارد بلکه اثری سوء خواهد داشت، علم همینطور است‌،‌ فلسفه همینطوراست، هنر هم همینطور است،‌ آن کسانی که هیروشیما را بمباران کردند از چه چیزی استفاده کردند؟ از پیشرفت همین علم و صنعت بهره بردند، اگر فیزیک اتمی نبود، بمب اتم هم نبود،‌ چنین جنایت عظیمی که مبدأ جنایت‌های دیگر شد، به سبب همین علم حاصل شد، علمی که نور است و افتخار انسانیت است اما وقتی از مرز خود گذشت چنین خطری را به بار می آورد،‌ فلسفه را ملاحظه کنید،‌ که می تواند در درک هستی و آفریننده هستی و ارتباط انسان با آفریننده کمک کند و بالاخره مسایل دین را اثبات کند، اما همین می تواند انسان را به پوچی سوق دهد،‌ اگر فلسفه غیراسلامی و پوچ گرایی بود، همین می شود، نهیلیسم می شود،‌ یا ماتریالیسم می شود‌،‌‌ آن هم فلسفه است ولی نتیجه عکس دارد،‌ هنر هم همین است،‌ یک فیلم می تواند سرنوشت خانواده ای را عوض کند، بدون اینکه درسی خوانده باشد،‌ فقط تماشای یک فیلم این قابلیت را دارد،‌ عکس هم دارد، یک فیلم می تواند انسانی را به پست ترین مراتب حیوانیت سوق دهد، تماشای یک صحنه فیلم می تواند انسان را از قدسیت ملائکه به یک حیوان تبدیل کند،‌ بنابراین این ابزارها همانطور که کارایی بیشتری دارد، هم منافع و هم ضررهایش بیشتر است،‌ لذا باید توجه کرد که از مسیر صحیح منحرف نشود،‌ وگرنه ممکن است ضررهایی برساند که جبران ناپذیر باشد، کسانی که وارد این مسیر می شوند،‌ باید با یک اراده ی قوی خود را تغذیه کنند که با ویروس ها مقابله کنند وگرنه ممکن است آدم به قصد خوبی وارد شغلی شود ولی نتیجه معکوس دهد،‌ به قول سعدی شد غلامی که آب جو آرد، آب جو آمد و غلام ببرد، آدم وارد مهارتی می شود که خدمت کند ولی چون محیط فاسد است، شخص خدوم را هم غرق می کند،‌ این در همه جا هست اما چون هنر برد بیشتری دارد،‌ ضرر بیشتری هم دارد.

بار دیگر به همه عزیزانی که در این محل که به نام مبارک حضرت امام مزین است خوشامد عرض می کنم و از خداوند متعال در خواست می کنیم که معرفت نعمتهای خودش و توفیق شکر گذاری از این نعمت ها به خصوص نعمت نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبری عظیم الشان آن را به عطا کند.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

نظرات کاربران:

نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » محمد علی دوست پناهی ( سه شنبه 88/5/27 :: ساعت 6:50 صبح )
»» مجلس و بی قا نونی قانون گذاران !!!

(صحن علنی) رسایی تذکر داد ابوترابی پذیرفت که هیئت رییسه غیر قانونی عمل می کند 
رسایی خطاب به ملت ایران گفت: ملت ایران بداند تریبون مجلس در پایان جلسه متاسفانه در اختیار یک عده قرار می‌گیرد و یک سری مشتری ثابت دارد در حالی که می‌توانند مواضع خود را در نطق خود بیان کنند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده تهران پیش از پایان جلسه علنی مجلس با انتقاد از رویه هیات رییسه مجلس در اجازه بیان تذکرات شفاهی نمایندگان به تذکر "حمیدرضا کاتوزیان" دیگر نماینده تهران اشاره کرد و آن را تذکری بی‌ربط به اداره جلسه مجلس دانست.
وی خطاب به ابوترابی فرد که ریاست جلسه علنی مجلس را برعهده داشت گفت: آقای ابوترابی وقتی این دوستان تذکر می دهند چند نفر در پایان جلسه علنی در صحن حضور دارند؟ ابوترابی گفت باید حساب کند که رسایی گفت : این کار نیاز به شمارش ندارد و تعداد نمایندگان حاضر در صحن به تعداد انگشتان یک دست نیست!
رسایی گفت: مجلس 290 نفر نماینده دارد در حالی که رییس وقت جلسه تریبون مجلس را در وقتی 10 نفر در صحن هستند در اختیار برخی نمایندگان قرار می‌دهد تا مواضع شخصی خود را ابراز کنند در حالی که این تذکرات هیچ ربطی به آیین‌نامه مجلس ندارد. ایشان می تولند برود مصاحبه کنر یا نطق کند و مطالب منسوب به خودش را تکذیب کند.
کاتوزیان در تذکر خود به استناد ماده 23 آیین‌نامه نسبت به انتشار تصاویرش از تلویزیون در حین پخش گزارشی درباره شایعات مطرح شده پیرامون حوادث اخیر انتقاد دانسته و آن را مغایر وظیفه هیات رییسه مبنی بر حفظ جایگاه مجلس برشمرده بود.
رسایی با بیان اینکه بعضی از  تذکرات بدون نوبت بیان می‌شود، گفت: من صبح به آقای محبی‌نیا اعلام کردم که قصد بیان تذکر دارم اما او لیستی 18 نفره به من نشان داد که حاوی نمایندگانی بود که در نوبت تذکر بودند و اسم آقای کاتوزیان در آن نبود.
نماینده مردم تهران افزود: مدت‌هاست روال مجلس این است که 18 نفر برای بیان تذکر تعیین می‌شوند و بیش از آن کسی اجازه بیان تذکر ندارد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: بسیاری از این تذکرات که بر اساس لیست 18 نفره داده می‌شود، در پایان جلسه و در حالی که هیچ نماینده‌ای حاضر نیست و یا کمتر از تعداد انگشتان دست می‌باشد، بیان می‌شود تا از رسانه‌ها پخش شود در حالی که تذکرات واردی هم نیست.
رسایی تصریح کرد: این کار، شان مجلس را زیر سوال می‌برد و بسیاری از این تذکرات به مجلس مربوط نیست.
وی افزود: آقای کاتوزیان در بسیاری از جلسات از پشت همین تریبون نظام را زیر سوال برده و به تریبون جریاناتی که مردم را کف خیابان‌ها کشاندند و خونریزی راه انداختند، تبدیل شده است.
رسایی خطاب به ملت ایران گفت: ملت ایران بداند تریبون مجلس در پایان جلسه متاسفانه در اختیار یک عده قرار می‌گیرد و یک سری مشتری ثابت دارد در حالی که می‌توانند مواضع خود را در نطق خود بیان کنند.
این اظهارات رسایی، اعتراض "مصطفی کواکبیان" نماینده سمنان که به‌طور معمول در پایان هر جلسه علنی اقدام به بیان تذکر شفاهی می‌کند، در پی داشت.
رسایی گفت: نمایندگان حق ندارند از این تریبون هر چیزی را بیان کنند زیرا طبق آیین‌نامه تذکر باید مربوط به اداره جلسه علنی باشد اما بخش قابل توجهی از تذکرات مربوط به جلسه مجلس نیست و لذا شان مجلس را زیر سوال می‌برد.
این نماینده مجلس از ابوترابی‌فرد خواست که جلوی این روال را بگیرد. ابوترابی‌فرد در پاسخ به این تذکر آن را وارد دانست و گفت: نمایندگان در جریان سیاست هیات رییسه در جهت طرح تذکرات نمایندگان هستند.
وی افزود: نمایندگان مجلس هشتم برابر استفاده صحیح از وقت، در آغاز جلسه از بیان تذکر خودداری می‌کنند.
ابوترابی‌فرد درباره تذکرات پایان وقت جلسه علنی گفت: در پایان جلسه بسیاری از نمایندگان جلسه را ترک می‌کنند لذا کسی برای شنیدن تذکرات در صحن نمی‌‌ماند.
وی یادآور شد که در دوره‌های گذشته بیان تذکرات حدود 45 دقیقه از وقت مجلس را می‌گرفت.
ابوترابی‌فرد در عین حال گفت: تذکرات برای شنیدن دستگاه‌های مسئول بیان می‌شود نه برای شنیدن نمایندگان.
وی افزود: تعداد قابل توجهی از تذکرات نمایندگان قابل طرح نیست اما این روال در ادوار گذشته هم بوده که هیات رییسه در بیان تذکرات شفاهی با تساهل و تسامح برخورد می‌کرد اما اگر نمایندگان بخواهند، می‌توان در این زمینه دقیق‌تر وارد شد و چهارچوب آیین‌نامه را رعایت کرد و اجازه بیان تذکرات خارج از چهارچوب را نداد.
ابوترابی‌فرد، از اظهارات رسایی درباره کاتوزیان انتقاد کرد و گفت: نباید نمایندگانی را که در جلسه حضور ندارند، مورد اتهام قرار داد و این کار درستی نیست و کاتوزیان هم مانند سایر نمایندگان می‌تواند در چهارچوب منافع نظام تذکر بیان کند. این‌طور تحلیل کردن سودی برای ما و نظام ندارد.
ابوترابی‌فرد با بیان اینکه اسم کاتوزیان در فهرست نمایندگان تذکر‌دهنده نبوده و او به عنوان رییس جلسه لازم دیده که تذکر دهد، گفت: با توجه به اینکه آقای کاتوزیان مصاحبه‌ای با صدا و سیما در خصوص ترانه موسوی نداشته است، این حق وی بود که از خود دفاع کند.
ابوترابی‌فرد سپس زنگ پایان جلسه علنی را به صدا درآورد و اجازه سخن گفتن به رسایی نداد اما اعتراضات رسایی به شیوه بیان تذکرات شفاهی همچنان ادامه داشت.
رسایی با صدای بلند به ابوترابی گفت: اعتراض بنده به این است که تریبون مجلس جای بیان نکته نظرات شخصی نمایندگان نیست کاتوزیان می توانند مصاحبه کنند و نکته نظراتشان را بگویند.
وی افزود: طبق آیین نامه تذکر فقط مخصوص دستور جلسات و عدم رعایت آیین نامه است.
رسایی در حالی که از ابوترابی انتقاد می کرد، گفت: آقای ابوترابی قبول دارید که این روال غیر قانونی است اما فرمودید که تساهل و تسامح بکنیم.
رسایی تاکید کرد: حرف این است که چرا از تریبون مجلس دولت به جرم رفتاری غیر قانونی محاکمه می شود در حالی که با واقعیت تطبیق نمی کند بعد شما خودتان قانون را زیر پا می گذارید.
نایب رییس مجلس پس از آنکه از جایگاه هیات رییسه پایین آمد، از رسایی خواست که با هم بنشینند و در این زمینه گفت و گو کنند. سایت رسایی




نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » محمد علی دوست پناهی ( چهارشنبه 88/5/21 :: ساعت 6:26 عصر )
<      1   2   3   4   5   >>   >
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

ایا به تعداد نمایندگان مستعفی افزوده می شود
برهنگی ورفتار غیر اخلاقی فتنه گران به روایت نماینده مجلس محلات
سریال امام علی را پخش کنید
[عناوین آرشیوشده]

>> بازدید امروز: 5
>> بازدید دیروز: 61
>> مجموع بازدیدها: 268772
» درباره من

فریاد مظلوم

» پیوندهای روزانه

شهید و شهادت [48]
استشهادیون [48]
[آرشیو(2)]

» فهرست موضوعی یادداشت ها
ان بی سی =امریکا -احمدی نژاد[5] . صفارهرندی-کرمان -دولت[3] . سران اشوب =محاکمه =تاخیر =موسوی[2] . خط امام -بی بی سی -منتقد -[2] . عربستان -تعامل با ایران -حج[2] . عرفه -دعا -بیانات رهبری . عکس امام زمان . علم الهدی =بیانیه 17 =موسوی =پاسخ -ولایت -فریاد مظلوم- . علم الهدی -جواب هتاکان -تهران -عاشورای 88 . علی رضا پناهیان -محبین اهل بیت قم -سیاسی . علی محمد دستغیب=اخراج- خبرگان - . علی مطهری =دانشگاه شریف -علیه احمدی نژاد . علی مطهری -روبه فردا -ولایت -سران فتنه . علی مطهری -مجلس-اغتشاشگران . عمرالبشیر حکم دادگاه کیفری را بی اعتبار کرد . عوامل اشوب =محاکمه -5شنبه . عوامل فتنه قم -ایت الله مهدوی کنی . عیادت -جوانفکر -سید مهدی طبا طبا یی . عید فط =1388-دانشگاه تهران . عیدی سپاه پاسداران به ملت ایران . عکس هتاکان -عاشورای88 -ولایت - . غایبین =تنفیذ -هاشمی . غیر قانونی=وقف- بخور بخور . فاءزه هاشمی -شرم -خوابند همه . فاطمه اجر لو =نماینده مجلس -مسجد ضرار . فایزه =عاشورای88= اغتشاش . فایزه هاشمی -ازاد -دانشگاه -جاسبی . فتنه =طلاب -روحانیون =قانون شکنی . فتوای ایت الله مکارم در مورد مواد منفجره . فرار -تنفیذ -هاشمی . فرانسه =تعهد -غلط کردم . فردا =احمدی نژاد -لری کنگ . فروش روزانه بیش از 100میلیون تومانی فیلم اخراجیهای 2 . فطریه=عید -مقدار . قدس -امام =اندیشه . قزوین -کروبی -سران فتنه -اعدام =محارب . کابینه دهم =جواب علی مطهری -شبهات . کاریکاتور =اغتشاشگران =پیگیری . کروبی =عطریانفر -همسر . کروبی -زندان -سلام . کروبی -نمایشگاه مطبوعات - اغتشاش . کلاه برداری میلیاردی از طلاب قم . گفتگو -دکتر -ریس جمهور . لاریجانی دسته گل می دهد فقط برای اسراییل وبس . لایحه یارانه ها از زبان عضو کمسیون امنیت ملی . لنگه کفش =صفار هرندی -حامیان موسوی و کروبی = . مادر بزرگ اوباما=ماماسارا-حاجیه خانم . مترو =تهران 20-احمدی نزاد . مترو سیاسی =بودجه -ترافیک . متعه ویا صیغه به فرماندهی محسن قرائتی . متن اخطا راحمدی نژاد به لاریجانی . متن اعلام انصراف رسمی خاتمی . متن پیام ریاست جمهوری ایران به مناسبت سال نو . متن حکم تنفیذ 10=صفات دکتر در متن -رهبری ودولت 10 . متن حکم انتصاب ضرغامی -رهبر -صداوسیما . متن سخنرانی امام خامنه ای در اجلاس بین اللملی فلسطین نماد مقاومت . متن کامل =سخنرانی احمدی نژاد -سازمان ملل متحد . متن کامل مناظره حجه السلام روانبخش و شکوهی . متن نامه دانشجویان علم وصنعت در مورد سکوت 20 ساله میر حسین . متن نامه= هاشمی =رهبر انقلاب =جام زهر . متن و تصویر خبر ابراز تاسف ایت الله مهدوی کنی ازنطق تلوزیونی میر . مجلس اسلامی و بی حجابی . مجلس -خانه ملت -دولت . مجلس -هتاکان عاشورای 88 -راهپیمایی . مجمع روحانیون -وزارت کشو.ر مجید انصاری -برخلاف جریان اب . مجید توکلی -طیف علامه -تحکیم . محاکمه هاشمی =موسوی -فرزندان هاشمی . محرم =کربلا- امام حسین -زیارت . محسن رضایی -رهبر -انقلاب -موسوی . محمد خاتمی -جماران -فرار = . مدحت شعبان زکی از شیخ علی جمعه مفتی مصر بخاطر دفاع از شیعیان شکا . مدیر انقال خون =یزد -اخراج . مراسم تشیع شهدا شهید وشهادت . مرد2000چهره وانتقادات بیجا . مرگ احمدی نپاد =چاوز =ایران . مرگ=عبدالله جبرین-انفجار حرم امام حسن عسکری . مستهجن=رجا -فیلم -قطار . مسجد اتشی =علی محمد دستغیب -سلاح - شیراز . مسوی =کروبی -اعدام -تبریز . مشایی =جوابیه -احمدی نژاد . مشایی =موضع جدید احمدی نژاد =فتنه . مشایی =هاشمی=احمدی نژاد . مشهد =سفر استانی -ریس جمهور . مشهد =فریاد مظلوم -عدالت =ریس جمهور . مصباح یزدی -ولایت -عاشورای 88-فریاد مظلوم . مصباح یزدی=محدت=رسوایی -اصلاح طلبان . معاون -ببخشید -رییس . مقتد ا صدر و تحصن . مکارم شیرازی=اغتشاشات-اتمام حجت . مناجات شعبا نیه =رهبر انفلاب -خامنه ای . منتظری =مرجع قلابی -مرید بازی . منشر نشده هاشمی =خبرگان -خفن خصوصی . مهران مدیری در مرد 1000 . مهره ای سوخته بنام خاتمی در انتخابات . مو سوی بی گناه است ؟!!! . موافق=مخالف -بیاهمه رقم . موسسه محو اثار اما م در اقدامی بی سابقه . موسوی =سی انان -محاکمه . موسوی فعال -هفته بسیج -15بیانیه موسوی . موسوی -هاشمی=خاتمی -نمازجمعه بروبچ . میر حسین موسوی . میر حسین موسوی رجا را راه نداد . میر حسین موسوی رسما امد . میر حسین وعلما و احمدی نژاد . میلاد . نامه بسیج دانشجویی دانشگاه امیر کبیر به لاریجانی . نامه محبت غامیز امام به همسرش . نبوی =دادگاه -اغتششاش . نخبهگان=رفسنجانی -ابروی رفته . ندای اسلام وشیعه در بقیع . نماز جمعه =مسجد ضرار -هاشمی . نماز جمعه -جنتی -قانون -مردم منافق =عاشورایی 88 . نماینده محلات -روحانی= فتنه -عاشورا =فریاد مظلوم . نواب صفوی=همسر -احمدی نژاد . نواب صفوی---اقا -خامنه ای - قیام . نوری همدانی =قم -سبز علوی . هاشمی - ولایت -حسن خمینی =روح الله حسینیان . هاشمی =اشوب -موسوی . هاشمی =جنبش سبز -فشار . هاشمی =مناظره . هاشمی -تبعیت -رهبری . هاشمی -رفت =اغتشاش . هاشمی رفسنجانی وتحریف وگاف . هاشمی -محسن رضایی =امام خمینی -شریعتمداری -کیهان . هاشمی-خداحافظی =فتنه . هاشمی-رسایی -تناقضات هاشمی = . هاشمی-موسوی =نماز جمعه . هتاکی =دولت مظلوم=صانعی . هشدار ایت الله مکارم به سعودی کشتار مردم مدینه . هشدار -مسیحی-ساوجبلاغ . هفت بهایی جاسوس . هفته بسیج-بیانات رهبر =4اذر . هفته وحدت و مراسم کتک زنی در دانشگاه ازاد تهران . هولوکاست شیعی =عربستان -جراغ سبز . واشنگتن =امریکا -امام جمعه . واکنش ایت الله مکارم شیرازی به چهارشنبه سوری . واکنش ایت الله مکارم شیرازی به کشتار شیعیان توسط وهابیون در عربس . واکنش -عربستان -رهبر انقلاب . وحید جلیلی -روبه فردا =سران فتنه -هاشمی . وزیر اطلاعات -هاشمی -ولایت -مشهد . وزیر دفاع -اسرا ییل =ایران . وقف-جاسبی =هاشمی . وهابیت =تیر رس -بازار مرزی -فریاد مظلوم . یاد بود شهادت علی محمودوند . یزید زمان -عاشورای 88= فتنه . یهود =المان=کشتار حجاج66 . کروبی =تسلیت -تفاوت -منتظری . کروبی -پیام =تسلیت -فتنه . کروبی -عاشورای 88-فرقه موسویه . کواکبیان -اصلاح طلب -اغتشاشگران -ولایت فقیه . کیهان-کروبی -شریعتمداری . خفن =سیاسی= گیر افتاده =محتشمی پور . خفن جمکران . خوابگاه فاطمیه دانشگاه تهران میزبان احمدی نژاد . دانشجو -اقا -رهبر . دانشگاه ازاد =مهدی هاشمی-خفن . دانشگاه تهران تعطیل همه بیایند اینجا هاشمی .............. . دایی رفت . درامد مخفی احمدی نژاد . دراویش گنابادی و توطئه بر علیه ایران . درخشش مسعود دهنمکی در جشنواره فجر . درس اخلاق =ایت الله مصباح یزدی -ادم شدن . درس مراجع =برنامه سال جدید =درس خارج . درگذشت حکیم =رهبر -پیام . دروغ=تابناک=جنتی . دست دادن با زن اجنبی توسط خاتمی . دفاع مقدس -جبهه =سیاست بی سیاست . ده نمکی =تجمع وبلاگ نویسان -اهانت به امام . دولت =وزیران پیشنهادی-10 . دولت دهم =فعالان -انتخابات -احمدی نژاد - ریاست جمهوری . دولت دهم=تنفیذ 0احمدی نژاد . دیدار =زندانبان -عراق . دیسکوتو =احمدی نژاد -نظرات . دیشب چه گذشت !!!متن سخن تلو زیونی احمدی نژاد . دکتر تیجانی =غدیریه =مشهد =فریاد مظلوم . رزم ناجا =علما- احمدی مقدم . رسایی =بسیجی امریکایی =موسوی . رسایی =دانشگاه چمران -اهواز 11 . رسایی =قانون گذار -بی قانون . رسایی -محسن رضایی -خواص بی بصیرت -هاشمی . رسایی-حسینیان=استعفا =واکنش -کنش = . رهبر =مازندران -مردم -سفر . رهبر =نخبگان -اقا . رهبر انقلاب -خفن از جاسبی =دانشگاه ازاد . رهبر انقلاب در کلام سران اسراییل . رهبری =رییس جمهور-فتنه . روانبخش=نقدهاشمی -همراهی با مو سوی . روحانی از عملکرد خوب دولت نهم عصبانی است . روز قدس =امام جمعه =احمدی نژاد . روز نامه اعتماد =ارزو -روز قدس . روزه خواری -قالیباف -مکارم شیرازی . رییس جمهور =ازادی -خفن نیوز . زن نمونه سال =احمدی نژاد -هلن سپاهی . زنده باد مخالفمن =مجلس- خانه ملت . ساخت انیمیشن ضد اسراییل توسط اسراییلی . سالروز نامه تاریخی امام به منتظری . سانسور=هاشمی -دادگاه . سخنرانی رهبر درحرم رضوی 88 . 1000چهره می اید . 126 پزشک -دوستان رضایی -اساتید دانشگاه =محسن رضایی . 13 ابان =رهبر -امریکا =استکبار . 13 بدعت موسوی . 500سایت =ضد انقلاب -هک شد =امریکا =انگلیس . آزادی . ابطی=هاشمی-عطریانفر . احمد پناهیان=قم -فتنه سبز -ولایت . احمدی نزاد =هتاکان -عاشورا -88 . احمدی نزاد -دولت -19دی =ملت . احمدی نژاد تنش زا وخاتمی تنش زداست . احمدی نژاد در یزد . احمدی نژاد نیاید . احمدی نژاد و پروژه مظلوم نمایی 2 خردادیها . اختلال حواس =کروبی -اصلاحات =خفن . اخرا جی های 2و دهنمکی پدیده اکران سال88 . اخراجی 3=دار ودسته -هاشمی . اخراجی های 3=دهنمکی-طنز . ارمین: موسوی چرا حالا امده . ازدواج دختر 8ساله بامرد 57ساله . اساتید حوزه -طهران -ازه ای =دادستان انقلاب =فتنه . اسامی وگروه سنی شهدا و مجروحین کشتار عربستان . استعفا= روح الله حسینیان -فتنه -هاشمی -مجلس =خانه ملت . اشتی=تنبیه=وحدت . اشوب =سلیمینمین-جاسبی -ازاد . اشوب =مترو -هشدار 0هاشمی . اصلا حات در صداو سیما . اصلاح طلب . اطلا عیه دفتر ریس جمهور احمدی نژاد . اطلا عیه شماره2 برسی جرائم سازمان یافته . اعتراض متفکر وروحانی عربستانی به کشتار شیعیان . اعتراف شنیدنی خاتمی علیه دولت خود . اعترافات =مثلث =فساد . اعتماد -مردم سالاری -سانسور=اندیشه نو -جهان اقتصاد - . اعلمی امد . اغتشاش درتشیع 5 شهید گمنام دانشگاه امیر کبیر . اغتشاش -عاشورای 88-منافقین . اغتشاش -گزارش =عاشورای 88 . اغتشاش-هجوم -عزاداران -عاشورای 88 . اکران فیلم های نوروزی . الف =جهان نیوز =توکلی =ریس جمهور . امام حسین =لبیک- تشنه =ولایت . ان پی ار =احمدی نژاد -امریکا . انتشار نوشته های رهبر انقلاب در باره کتابهای دفاع مقدس . انتقاد ایت الله صافی گلپایگانی از دانشگاه ازاد از اسلام . انزوای موسوی وانتخابات ایران!!! . انقضا=مهدی هاشمی -جمونگ ایران . اهانت -امام جمعه قم =رهبر و امام . اهانت -امام -وبلاگ نویسان - . اهانت به رییس جمهور از نوع جدید . اهانت حا میان خاتمی به مردم . اهدا تمبر های حضوررهبر در جبهه . اهل سنت =امام علی -مصر . اوباما=واکنش احمدی نژاد -دیپلماسی . اولین مسنجر اسلامی اخرین منجی . ایت الله خامنه ای . ایت الله سبحانی -مرجعیت -شیعه -عاشورا . ایت الله صافی -هشدار -دشمن =شیعه -فریاد مظلوم . ایت الله علم الهدی -ولایت -حقه بازی . ایت الله قرهباغی -هاشمی -مهم -خواندنی . ایت الله مصباح =دولت -دولت10 . ایران=ونزوءلا=هواپیما . باز دید 120 تازه مسلمان اروپایی از مناطق عملیاتی جنوب . بازتاب :ساخت مساجد و حسینیه اسراف است : دروغ سیزده . بازتاب =بیانات رهبری -هاشمی -نفاق . بازتاب سخنان رهبری در رسانه های خارجی . بازتاب=ساز مان ملل =نشست 5 . بازخوانی =موسوی-بیانیه جدید-خفن نیوز . بازداشت شدگان شیعه درمدینه ازاد شدند . بایکوت -محاکمه -روز نامه اطلاعات . بحران =هاشمی 0 اغتشاش . بدهی شهر داری تهران به مردم . بسیج دانشجویی =محسن رضایی- نامه - . بهاییت =جذابیت جنسی -خفن جنسی . بهشت =احمدی نژاد-موساد . بهشتی =نمایشگاه =بیدار . بوی جبهه با نوای صادق اهنگران . بیانیه =اعتراض- وبلاگ نویسان -اهانت به امام . بیانیه 17=موسوی -عاشورا 88- فریاد مظلوم . بیانیه شماره 9 موسوی . بیت رهبری =فردا -حسینه امام خمینی -حاج منصور ارضی . بیت رهبری -19دی -9دی -سخنان رهبر انقلاب . بیت رهبری -19دی -مردم قم -حاشیه دیدار . پاسخ ایت الله سبحانی به اظها رات ضد دینی شبستری . پاسخ مجیدی =دهنمکی =رهبری . پخش کتب ضد شیعه در عربستان بین ایرانیان . پرتاب دانشجو =طبقه دوم =حامیان موسوی . پرتاب کفش =ترکیه=عراق . پرتاب کفش به سوی سخنگوی ارتش اسراییل . پروین احمدی نژاد-شاکی ومتشاکی-شورا یشهر . پناهیان =شهاب مرادی -تهدید . پور اقایی=موسوی -کروبی -دروغ بزرگ . پیام تبریک اوبا ما با پیشنهاد اشتی کننون . پیام تسلیت رهبر=حکیم-مجلس اعلای انقلاب . پیام رهبر به مناسبت سال نو . پیامک با طعم انتظار . تءاتر-ندا اقاسلطان -سفارت انگلیس . تاکسی اسلامی -روسیه =درس اخلاق . تامین اجتماعی و سال جدید . تجلیل -نواب -دست خط رهبر =شهادت - . تجمع -عاشورای88-فتنه . تحصن=شعیان -فریاد مظلوم .
» آرشیو مطالب
اسفند 1387
بهمن 1387
فروردین 1388
خرداد 1388
تیر 1388
مرداد 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
آذر 1388
دی 1388

» لوگوی وبلاگ


» لینک دوستان
شهید و شهادت

» صفحات اختصاصی

» لوگوی لینک دوستان


» طراح قالب